Sænke dit højt kolesteroltal gennem kost Management og højt kolesterolniveau i fortiden

Ærligt, en af ​​de bedste metoder til at reducere højt kolesteroltal er gennem kost management. Når man refererer til kolesterol disse dage er det næsten altid er set ned på, men faktisk holder et wellness kolesterol fase er en værdifuld del af stor wellness. Uden det vores væv ville dybest set dø, og vi ville alle gå vejen for Dodo Fowl. Men højt kolesterol er en anden historie, samt kolesterol forbedrer chancen for mange alvorlige sygdomme, såsom hjertestop, hjerte slagtilfælde, og koronararteriesygdom.

Men ikke alle typer af kolesterol øge chancen for alvorlig sygdom som LDL (dårlig kolesterol) gør. I virkeligheden en højere end almindelige system, kolesterol studerer af HDL (gode kolesterol) reducerer faren. Fortrinsvis den fase af komplette kolesterol, såsom både fremragende samt kolesterol skal være omkring eller lige under, til 200 mg / dl betragtes wellness.canada goose Dametøj jakke,udsalg,vest,outlet,Danmark http://www.canadagooseparka.top Enhver, der har et system, kolesterol studere mere end 250 bør overveje at tage konkurrencepræget tiltag til at reducere højt kolesteroltal selvom kost management.

De tiltag, der er nødvendige for at reducere højt kolesteroltal gennem kosten er ganske ukompliceret. Du bør spise mere end 35% af din kalorieforbrug hver dag fra fedt. Den type fedt absorberes er også vigtigt, med fedt at være en væsentlig identificere faktor i verden af ​​højt kolesteroltal. Derfor komplette fedtstoffer forbrug skal hver dag ikke overgå 10%.

Du er sandsynligvis tænker du ikke spiser meget fedt alligevel. Jeg har ret? Spiser du mere end 8 ounce af forskellige kød om dagen; spise en masse æg; Fuld brug produkter produkter såsom mejeriprodukter, brug produkter, æg og yoghurt; spise kokosnødder eller bruge drue olie til madlavning, har en interesse i macadamia nødder; elsker at spise stegte fødevarer; eller har en særlig smag i, gås, eller lever? Hvis du reagerede på ja til nogen af ​​disse spørgsmål muligheder er du har bestemt den vigtigste årsag eller årsagerne til din højt kolesteroltal problem.

Alle de ovennævnte fremstilling fornøjelser fødevarer skal afskaffes fuldstændigt, absorberes i en lille mængde, eller tilpasset på en sådan måde, at kolesterol / mættet fedt er elimineret. Et eksempel kunne være at spise 4 æg hvide vine i stedet for to æg. Den blommen indeholder alle kolesterol, så ved at afskaffe det, du nu har taget en fødevare, der er kendt for at give anledning til forhøjet kolesterol og gøre det til en, der rent faktisk lavere kolesterol dele.

Hvis du er på udkig efter gode metoder til at reducere højt kolesteroltal tænkte kost ser ikke videre end frugt, grøntsager og korn; især dem højt indhold af sengetøj. Denne meget værdifuld liste indeholder havre hvedeklid, havre mad, selleri, bælgfrugter, dine, og bær. Disolveable grovfoder er cholesterols hårdeste angriber holde den i fordøjelsessystemet og levering det ud gennem stærk forbrug.

Som konklusion at reducere højt kolesterol gennem vægttab en ganske ukompliceret formel for de fleste, der består af betydeligt faldende fedtstoffer forbrug og forbedre forbruget af kolesterol faldende sengetøj. Vi kunne også kaste i forbrugende skadelige koldt vand kogte skaldyr to gange om ugen og bruge afgørende olivenolie i stedet for højt fedtindhold behandlinger. Derudover kan nogle føler, de har brug for en lille smule ekstra hjælp, men er tilbageholdende med at gå ned linjen af ​​lægemidler.

For disse personer naturlige kolesterol faldende løsninger har bekræftet at være en sikker og effektiv tilføjelse til en komplet plan for at reducere højt kolesteroltal gennem kosten. Jeg er her for at fortælle dig, at ved at gøre gode muligheder og ændre disse næsten automatisk skadelige kosten rutiner kan du sætte din højt kolesteroltal i ryggen visningen refleksion, på vej til at mindske de vanskelige kolesterol gang for alle.

Leave a Reply