Borgmestrene ønsker også at sælge overskydende Translink egenskaber

transit billetpris vandreture og mobilitet prissætning blandt Metro borgmestre

METRO VANCOUVER (NEWS 1130) Hvad synes du om at betale lidt mere i ejendomsskat og transit billetpriser, mens betale vejafgifter afhængig af hvor langt du kører, hvis det betød alle de længe ventede transport projekter gå videre?

Metro Vancouver borgmestre har afsløret, hvordan de ville finansiere deres andel af, hvad der kræves for at gennemføre deres 10 år transportplan.

Borgmestrene foreslår også at bringe i mobilitet prisfastsættelse inden 2021. canada goose jakke http://www.dcanadagooseonline.top/ At en ordning, som sandsynligvis ville se lavere vejafgifter på flere ruter i stedet for vejafgifter på udvalgte dem, ligesom vi har nu.

Vancouver og Surrey ville give jord til LRT og Broadway subway gratis.

Borgmestrene ønsker også at sælge overskydende Translink egenskaber. Men de også spørge mere fra den provinsielle regering.

Ud over den aftalte en tredjedel andel af kapitalomkostninger, de ønsker provinsen til at returnere 50 millioner $ i karbon skattepenge givet til husstande uden for Metro Vancouver tilbage til regionen.

Metro borgmestre ønsker på papir støtte fra provinsen om ordningen mobilitet prisfastsættelse og styring af Translink givet til borgmestrene.

Provinsen bekræfter 246 mio $ for transitimprovements, hentyder til at støtte ejendomsskat hike

Den provinsielle regering siger, at den stadig skal sidde ned med borgmestrene Rådet til at gå over deres ideer, men det tilbyder $ 246 mio dollars til straks at forbedre transit tværs Metro Vancouver.

Minister Ansvarlig for Translink Peter Fassbender vandt giver en tidslinje for, hvornår projekterne vil blive besluttet på, og hvor hurtigt byggeriet kan begynde.

I mellemtiden er han hentyder til at støtte en ejendomsskat vandretur. nævnt en ejendom elevator og fortætning langs transitkorridorer, som vi mener, selv borgmestrene egen rapport,

Translink sagde, at det kunne være op på 1 mia $ til rådighed til at finansiere kapital infrastruktur. penge, han tilføjer, vil blive brugt over tre år for idéer foreslået af rådet, som er alle en del af fase 1. også nødt til at huske Fase 2 er en langsigtet plan. Det er ikke noget, der vil ske næste år, så vi har tid til at arbejde ud den vej fremad med regionen, med borgmestrene og med vores føderale partnere, forklarer Fassbender.

Alt dette penge Fassbender hævder, er forskellig fra sidste år folkeafstemning, hvor en tredjedel af de penge lovede derefter kun ville have gået til Broadway Subway i Vancouver og LRT i Surrey.

Leave a Reply